Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger å snakke, for jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengre. Jeg mestrer ingenting, ikke på skolen heller, jeg er lei av meg selv, jeg er lei av andre, jeg er lei av å føle at ingen forstår.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg tok det evne for jeg vet ikke hva annet jeg skulle velge. Men jeg trenger å snakke, for jeg vet ikke hva jeg skal gjøre lengre. Jeg mestrer ingenting, ikke på skolen heller, jeg er lei av meg selv, jeg er lei av andre, jeg er lei av å føle at ingen forstår. Jeg har en del problemer, som jeg ikke vet hvordan jeg skal takle. Jeg og pappa mistenker mamma har rusproblemer, mamma har det ikke bra, hun fortalte meg for ikke så lenge siden at onkelen min som blir broren til henne voldtok hun som barn. Tvillingbroren min hater meg, når jeg er oss pappa er han oss mamma, hele tiden, bare for han vil komme seg unna meg. Jeg blir kjeftet på hele tiden av at jeg gjør noe galt eller at jeg ikke orker. jeg gjør ALLTID noe feil. jeg klarer ikke ta ansvar for noe selv. Jeg er psykisk nedslitt. jeg tørr ikke snakke med noen, jeg er redd for å bli sett på som oppmerksomhets syk eller ikke bli tatt seriøst. jeg er desperat etter hjelp.

SVAR

Besvart 23.04.2017 11:52:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle