Hopp til hovedinnholdet

Hvordan få drikking tillatt? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

okei, jeg er skikkelig fucked up nå. Jeg har venner, og de er fleste er fra 17-19, og min bestevenninne er like gammel. Ja, vi drikker og jeg liker det. Jeg har vært full, mer enn en gang. Jeg er ikke jomfru ( ligget med 5 stykker), prøvd å røyka hasj, snuser, og sier ikke nei til røyk når jeg får. Jeg har løyet mye til mamma og pappa og alle om dette. og jeg har forbud om å være med den nærmeste venninna mi, har ikke lovt til å være med de vennene jeg har det gøy med, har jævla strenge regler. skjønner at jeg ikke har lovt til alkohol, men jeg mestrer det, klarer det fint selvom jeg er 15. jeg klarer meg ikke uten dem, og jeg har ikke lovt å bli sett sammen med dem. Før jeg møtte dem var jeg depressiv, ikke nå. + drikking er gøy. og jeg mister sikkert dem før jeg er 18, hvis jeg ikke er med dem. og ingen familie stoler på meg mer etter jeg har drukket og sånn. hvordan få drikking tillatt? jeg takler ikke mere. og itillegg bryrjeg meg om skole og har gode karakterer....

SVAR

Besvart 30.04.2017 18:43:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan påvirkes prestasjonene av alkohol?

Uansett hva du skal gjøre, påvirkes prestasjonsevnen av alkohol. Både mens alkoholen fremdeles sitter igjen i kroppen og etter at kroppen har forbrent den.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle