Hopp til hovedinnholdet

Jeg har det ikke bra og gråter hele tiden, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei, jeg er en 14 år gammel jente som har sykt mye problemer om dagen, først og fremst sliter jeg veldig hjemme, har blitt slått og vært igjenom barneværnet ppt og bup.. gått til psykolog i 4 år. ingen av vennene mine skjønner meg, alt de gjør er og gå på sentret, drikke redbull og burn og kjøpe dyre klær og sminke.. jeg får nesten aldri penger til og kjøpe det jeg ønsker meg, jeg sliter med angst og depresjon og selvmordstanker, jeg har det ikke bra fordi jeg føler meg alene veldig mye om dagen og sover lite og sliter på skolen, er det noe dere kan hjelpe meg med? i tilegg har kjæresten min slått opp med meg og jeg gråter hele tiden og vil egt bare dø fordi han var verdens snilleste og nå som ikke er her og ikke vennene mine gidder ogg bry seg om meg hvorfor ikke bare dø tenker jeg? hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 08.05.2017 10:59:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Kjærlighetssorg

Kjærlighetssorg er noe de fleste av oss opplever før eller siden. Hvordan skal du komme over den du har elsket av hele ditt hjerte?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle