Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 15 år som skal bli 16, og som har 2 foreldre som er svært overbeskyttende. Alt det mine venner for lov til, for ikke jeg lov til.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hjelp! Overbeskyttende foreldre Jeg er en jente på 15 år som skal bli 16, og som har 2 foreldre som er svært overbeskyttende. Alt det mine venner for lov til, for ikke jeg lov til. Jeg for ikke lov til å dra ut på båt med venner fordi mamma tror det er stor sjanse for å krasje. For ikke lov til å være lengre ute en halv 10 fordi da er det velldddiiiggg seint, mens alle andre får lov til å være ute til seinest 12 eller hvor lenge de vil så lenge de er med mange andre. Dette gjør at ingen av vennene mine gidd å spørre meg ettersom at jeg aldri for lov til noe. Har prøvd å snakke med de en dag der alle er i godt humør, med de gidd ikke å høre etter og avbryter hele tiden. Dette har ført til at jeg har prøvd å snike meg ut av huset, men blitt fersket. Jeg orker ikke å vente til jeg blir 18 år. Er det noen muligheter jeg har fordi jeg orker ikke dette huset mer! Det går ikke Ann å lage avtaler her fordi de driter i hva jeg har å si. Hater å snike ut, men føler det er den eneste muligheten

SVAR

Besvart 24.05.2017 16:23:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle