Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke være religiøs lenger. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg hater familien min og alt de står for. Foreldrene mine er religiøse og det vil si at jeg må også være det. Jeg har i nesten 3 år nå funnet ut at jeg ikke vil være i den religionene lenger av mine egen personlige grunner, jeg har gitt de hint og forklart til noen av søsknene mine hvorfor men ikke helt foreldrene mine fordi jeg vet hvordan de reagerer. Det vet jeg fordi søsteren min hadde da sagt det til de og de har da blitt sur og sagt noen fæle ting til meg. Det har ikke vært lett for meg, jeg begynte å vise at jeg ville ut etter 2 år, og det angrer jeg på for nå er jeg sykt lei meg og har selvmordstanker fordi jeg sliter med hva jeg skal gjøre. Jeg vurderte å rømme men har ikke nok penger til det. Jeg angrer ikke på hvorfor jeg vil ut, det de tror er at jeg gjør det på grund av det som vises i media og de dårlige tingene, men sannheten er at jeg ikke tror lenger jeg er ikke enig i det som står og føler alt er bare tull. Hva bør jeg gjøre og kan ikke snakke med de mer om det.

SVAR

Besvart 09.06.2017 19:16:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Må du leve et dobbeltliv?

Har du en hemmelig kjæreste? En mobil familien ikke vet om? Er du redd for at dobbeltlivet kan bli avslørt?

 

Les mer
attach_file

Retten til religionsfrihet

Du har rett til å velge selv om du vil ha en religion eller ikke, hva du vil tro på, og hvordan du vil utøve religionen din.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle