Mamma snakker dritt om pappa og prøver å ta fra han foreldreretten.  Hopp til hovedinnholdet
menu Meny
search
Spørsmål og svar
search
Spørsmål og svar

Mamma snakker dritt om pappa og prøver å ta fra han foreldreretten. 

account_circle

SPØRSMÅL

Ja, jeg er en helt "normal" jente i 8. Klasse. Men jeg føler meg dårlig m tanken på å leve. Jeg har vært veldig trist og deprimer det siste året. Men jeg føler jeg ikke har noen grunn. Mamma og pappa skilte seg når jeg var ganske liten, sånn 5/6 år. Eller d startet m at mamma fikk kreft når jeg var 4/5 år. Jeg husker ikke mye av det. Når mamma ble "frisk" var ikke ting så bra mellom mamma og pappa. De kranglet veldig mye. Vi hadde lite penger å nesten ikke råd til mat fordi mamma ville "ut å se verden" . Så da ble de skilt. Gjennom årene har jeg blitt vant til å høre mamma snakke dritt om pappa, men pappa er en veldig snill person som ikke liker å snakke dritt. Nå har ting blitt værre, mamma prøver å ta vekk foreldre retten til pappa. Og jeg mø alltid børe mellom mannen. Nå når jeg er nedenfor, og folk spør hvorfor har jeg ingen svar. Har hatt et problem med kutting i over et år nå, prøver veldig hardt å stoppe. Bare bestevennen min som vet om dette. Håper dere svarer. Mvh.

account_circle
AKTUELT NÅ

Kjønnsnormer - vi er alle forskjellige

I samfunnet vi lever i finnes det ulike forventninger om hva som er "guttete" og "jentete". Vi er alle forskjellige uavhengig av kjønn og det er kun du som har fasiten om deg selv.

Les mer

Gode råd om nettvett du bør følge

Her får du rådene du trenger for å være mest mulig trygg på nettet!

Les mer

Homofobi i skolegården

Har du opplevd å få slengt skjellsord som "homo" og "lesbe" etter deg på skolen? Du skal ikke måtte godta å bli mobbet uansett hvilken seksuell orientering du har.

Les mer