Hopp til hovedinnholdet

Mamma snakker dritt om pappa og prøver å ta fra han foreldreretten. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Ja, jeg er en helt "normal" jente i 8. Klasse. Men jeg føler meg dårlig m tanken på å leve. Jeg har vært veldig trist og deprimer det siste året. Men jeg føler jeg ikke har noen grunn. Mamma og pappa skilte seg når jeg var ganske liten, sånn 5/6 år. Eller d startet m at mamma fikk kreft når jeg var 4/5 år. Jeg husker ikke mye av det. Når mamma ble "frisk" var ikke ting så bra mellom mamma og pappa. De kranglet veldig mye. Vi hadde lite penger å nesten ikke råd til mat fordi mamma ville "ut å se verden" . Så da ble de skilt. Gjennom årene har jeg blitt vant til å høre mamma snakke dritt om pappa, men pappa er en veldig snill person som ikke liker å snakke dritt. Nå har ting blitt værre, mamma prøver å ta vekk foreldre retten til pappa. Og jeg mø alltid børe mellom mannen. Nå når jeg er nedenfor, og folk spør hvorfor har jeg ingen svar. Har hatt et problem med kutting i over et år nå, prøver veldig hardt å stoppe. Bare bestevennen min som vet om dette. Håper dere svarer. Mvh.

SVAR

Besvart 08.06.2017 13:51:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
account_circle