Hopp til hovedinnholdet

Vanskelig forhold til pappa

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma og pappa har vert skilt siden jeg var 2år. jeg bor 60% hos mamma og 40% hos pappa. Jeg krangler nesten bare med pappa hele tida når jeg er der. Det begynte virkelig og bli ille da jeg var ca 13/14 år. Har sagt mange ganger at jeg ikke vill bo hos han eller ikke ha faste dager som jeg må komme bort til han, men i stedet bare være der noen timer i helgene. Pappa har ingen andre enn meg og min katt. Mamma har fått seg en ny og de skal gifte seg snart, ikke at jeg har noe problem i det. Er kjempe glad i stefaren min. har snakka med helsesøster og rådgiver på skolen min, og gå til familievernkontoret men føler at det ikke hjelper helt. Helsesøster og rådgiver mener selv at det kan være fordi han ikke klarer å snakke og kommer bare i forsvar med en gang jeg begynner å snakke med han osv. Når han bli sinna sier han forskjellige ting og begynner å banne. Det pappa gjør mot meg går utover skolen og helsa mi. Har fått så dårlig selvtillit, gråter nesten hele tida når jeg bare tenker på det

SVAR

Besvart 16.06.2017 00:44:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er barnevernet?

Barnevernet skal gi barn, ungdom og familier hjelp og støtte når det er vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Oversikt over gode hjelpetjenester

Her finner du oversikt over gode hjelpetjenester for deg som har det litt vanskelig for tiden, eller deg som har spørsmål om alt fra problemer hjemme, alkohol, kropp og helse, til verneplikt og førerkort.

 

Les mer
account_circle