Hopp til hovedinnholdet

Har en pappa som slår - har lyst til å si ifra til venninnene mine

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har en pappa som har bipolar å han blir da fort sint veldig ofte.. og det går alltid utover storebroren min, han slår han og kaller han får en dust. Men noen ganger er han kjempe blid og sånn men bare broren min gjør en LITEN feil så klikker pappa. En gang kranglet pappa å broren min skikkelig og mamma måtte bryte inn.. pappa slo mamma så hun brekte armen og begynte å blø fra nesen.. det er ofte noe jeg tenker på så noen ganger er jeg faktisk redd min egen pappa. Og dette går jeg alltid med inni meg å har så lyst til å få det ut å si det til venninne mine så de skjønner meg, men da vil de sikkert ikke komme til meg mere :/ Hva skal jeg gjøre??

SVAR

Besvart 25.06.2017 09:02:24
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Foreldre med psykiske problemer?

Når moren eller faren din er psykisk syk gjør det noe med hele familien, også deg som er ungdom. Å ha mange spørsmål, føle skam eller kjenne seg alene er vanlige reaksjoner.

 

Les mer
attach_file

Hva er vold?

Vold er forskjellige handlinger som kan skremme eller skade en annen person. Vi tenker ofte at vold først og fremst er fysiske handlinger, men vold kan også være psykisk.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
account_circle