Hopp til hovedinnholdet

Hei. Jeg lever i et familie der hvor de kritiserer mye, altså min mor og far. Det første du tror ...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.
Jeg lever i et familie der hvor de kritiserer mye, altså min mor og far. Det første du tror er at de kritiserer andre, men der tar du feil. De dømmer meg hele tiden, de skal alltid finne noe feil med meg hele tiden, de er for fokusert på meg og jeg takler det ikke mer.

Som ei lite jente så pleide de å slå meg mye de sparket meg, slått med knytteneve og med belte. Dette har påvirket meg veldig mye. Nå som de ikke kan slå meg, så kritisere de meg.

Det er dager hvor jeg har noe får kviser og da sier de "Æsj, det er så stygt med kviser jeg skjønner ikke hvor du for de fra, jeg har aldri hatt kviser"
Det er dager hvor de klager på at jeg har for store lår og at jeg må begynne å trene. Jeg er 166 høy og veier 53.
Det er dager hvor de klager på at den ene tanna mi stikke litt ut.
Det er dager hvor de sier at jeg er dum og kan ingenting, de sier at jeg er pen men en idiot.
Jeg har meldt meg på frøken norge og jeg er med videre, jeg fortalte det til mine foreldre og nå får jeg ikke lov til å spise hva jeg vil.

Mine foreldre er fra utlandet og jeg har glemt veldig mye spårket så for meg er det VELDIG VELDIG VELDIG vanskelig å kommunisere med de. Jeg har sagt fra at de må slutte å kritisere meg og de stopper å gjøre det i 2 uker men så forsetter de igjen. Og ikke nok med når jeg er borte fra skole så sier de" det skulle ikke forundret meg om du skulle begynne å vaske doer som den fremtidig yrke."
Kjæresten min sier at jeg ikke skal bry meg, men det er vanskelig siden de er jo tross alt mine foreldre.

Har dere noe råd hvordan jeg skal håndtere dette?
Det er veldig vanskelig for meg å godta meg selv, jeg vil men greier ikke det.

PS: Jeg er ikke enebarn, jeg har to små søsken også en på 17 og ei på 9. De kritisere ikke de bare meg, dette er vel ikke normal, ikke sant?

SVAR

Besvart 22.12.2008 15:58:19
account_circle