Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha slutt på voldsbruk mot barn.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en vietnamesisk jente, og får ofte bank av foreldrene mine. I dag, julaften, klikket mamma fordi jeg ikke hadde vasket ansiktet mitt rett før jeg hadde kommet hjem fra kirken med litt pudder i ansiktet. Hun klikket så mye at hun tok tak i en krakk og slo meg med den flere ganger. Hun prøvde å treffe ansiktet mitt, men jeg bekyttet med armene mine. De begynte å blø og jeg fikk masse blåmerker. mamma begynte å skrike: " beskytter du deg selv hæ??? Beskytter du deg selv hæ??? " Også begynte hu å banke meg opp med henndene sine, skamhardt!

JEg har blitt banket opp av foredrene mine ganske mange ganger nå, helt siden jeg var liten. DEt er liksom vanlig for oss vietnamesere. OG det er ikke kun vår familie der at foreldrene slår barn. MEN det er utrolig mange andre vietnamesiske familier som slår ungene sine.

Jeg synes at mamma er altfor hardhendt. tenk at hun kunne " tatovere" sin egen datter med en krakk!! det gjore jo skamvondt! å jeg har ennp veldig vondt i armen min. Det føles som om den er brukket. HUn banner også ganske mye til meg.

Jeg har brødre spm er 6-7-9 år yngre enn meg, og hun og pappa behandler dem som gull. Og jeg er helt det motsatte. Jeg husker ennå at jeg ble slått av mamma med en sleiv en gang da jeg var ca, bare 4 år. SÅ mye at keg begynte å blø på den samme armen. JEg nesten aldrei sett mamma slå brødrene mine før. bare klasket til dem av og til hvis de er ulydige.

Jeg har også tenkt på selmord noen ganger, for eksempel idag, men tankem om å ta selvmord føles så vondt! Jeg tør ikke en gang å kutte meg bittelitt på fingrene.

VEt ikke hva jeg skal gjøre. Har ingen å snakke med om dette bortsett fra bestevenninene mine. Vil ikke heller kontakte barnevernet, konfliktrådet eller noe sånt.
Absolutt ingen hjelp mot dette her, Hvis jeg åpner munnen min mot mamma eller pappa og sier hav jeg føler eller hav keg mener, begynner de bare å slå meg. Ingen ting hjelper, absolutt ingenting....

JEG VIL FÅ SLUTT PÅ VOLDBRUK MOT BARN!! G JEG KJENNER UTROLIGT MANGEN SOM ENNÅ GJØR DER; OG DET ER ENGENTLIG VANLIG; MEN JEG VIL HA SLUTT PÅ DET FOR DET OM!!!

SVAR

Besvart 30.12.2008 21:46:41
account_circle