Hopp til hovedinnholdet

Mamma er bekymret fordi hun mener jeg spiser for lite.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 14. hjemme når er det itt problemer. jeg har mista noen kg på ett år. noe mamma mener ikke er bra. for ett år siden var jeg en trist og hatet hvordan jeg så ut. jeg spiste bare usunne ting og gikk fra ov være en veldig tynn jente til og ha en del mer fett på kroppen veide nesten 60kg , . jeg la merke til at jeg hadde gått opp en del og bestemte meg for å slutte og spise usunne ting og fukusere veldig på at det jeg spiste var sundt og godt for kroppen. helst siden jeg stoppa med det gikk jeg ned litt og gikk tilbake til hvordan jeg så ut før jeg la på meg. men nå mener mamma at jeg er altfor tynn og at jeg må spise mer mat helst fire store måltider. (noe hun ikke gjør) jeg har allrdi vært en stor spiser av mat. så nå føler jeg meg veldig presset. og jeg spiser tre store måltider vær dag. syntes du det er grunn for at mamma er sur på meg og mener jeg må spise mer, bare fordi jeg ikke spiser usunne ting som jeg pleide før, eksempel potetgull og sjokolade vær dag.

SVAR

Besvart 22.08.2017 08:53:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Har jeg en spiseforstyrrelse?

Grensen for når et anstrengt forhold til mat og kropp går over i en spiseforstyrrelse er glidende. I denne artikkelen finner du noen svar som er til hjelp.

 

Les mer
attach_file

Gode vaner for en sunn hverdag

Her gir vi deg enkle tips om trening og matvaner som gjør at du kan gjøre din hverdag sunnere. Det kreves verken spesiell diett eller fancy treningsformer.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle