Hopp til hovedinnholdet

Ensom i familien.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

ok, så jeg har egt ikke SÅNNE voldelige problemer hjemme, det er bare masse drama og veldig mye skjer. det jeg egt ville snakke om var depresjon. det på en måte hører sammen med "problemer hjemme" fordi jeg tror det er grunnen til jeg har depresjon. eller jeg vet ikke.... jeg er så lei meg, jeg føler jeg aldri er br nok for noen, stefaren min ser ikke på meg og søstra mi som ordentlig familie og jeg føler at alle prøver å endre den jeg er. som f.eks: du bruker for mye sminke, du er så diva, du prøver å se så voksen ut. det meste negative jeg får er for det meste fra stefaren min, bestemor, lillesøstra mi(11) og litt mamma litt pappa. jeg føler at jeg ikke har noen.

SVAR

Besvart 25.08.2017 11:09:03
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
account_circle