Hopp til hovedinnholdet

Moren min har en tendens til å heve stemmen sin og kjefte på meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Moren min har en tendens til å heve stemmen sin og kjefte på meg hver gang ting ikke går som planlagt- også inne i butikker og på offentlige steder. Jeg har ADHD og glemmer derfor veldig lett ting. Uansett hvor mange ganger jeg minner henne på det, så tar hun det useriøst og sier at jeg bruker det som en unnskyldning for å slippe unna. Dette fører til krangler(veldig ofte), og hun hever stemmen sin. Dette har gjort at jeg i etterkant har blitt veldig vár på lyden av f.eks dørhåndtak(ettersom hun har pleid å brase inn på rommet mitt), og jeg er liverdd for å få kjeft- så livredd at jeg aldri klarer å slappe av rundt andre mennesker, jeg spør alltid om lov. Alltid. Klarer ikke å slappe av eller slippe meg løs. Blir så ekstremt sliten av det. Nå har jeg flyttet for meg selv for å begynne på høgskole, og hun driver og maser på meg - sier at jeg må komme hjem i juleferien pga besteforeldrene mine. Ærlig talt har jeg svært lite lyst til det, men føler at jeg må. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 23.08.2017 20:29:44
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle