Hopp til hovedinnholdet

Pappa lar meg ikke gå i treningsthights

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg anbefaler et emne som kunne hete: foreldre. Ja til noe annet, jeg blir helt oppgir av pappa!!! Jeg er ikke akkurat fan av pappa og det vet han og jeg tror han blir litt lei seg av det. Men han forstår ikke tenåringer i det hele tatt. Jeg har gym i skoletiden og da jeg trener eller har gym på noen måte så vil jeg gjærne ha på noe som passer og er behagelig. Jeg bruker en stretch treningstights akkurat som nesten alle andre i klassen og de jeg kjenner. Til og med gymlæreren min anbefaler at de få som ikke bruker treningstights burde gå med det. Men pappaen min er selvfølgelig imot det akkurat som han er imot alt annet normalt som andre tar som en selvfølge men som han må henge seg opp i!!!!! Jeg ville gjerne ha latt dette gå hvis det ikke hadde vært en så stor del av livet mitt. Mange av vennene mine bruker treningstights til vandelig hvis de skal gå en tur eller sitte å snakke. Men jeg for ikke lov å bruke det i gymmen eller når jeg jogger en gang. Jogging i jeans framover

SVAR

Besvart 24.09.2017 12:26:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hva kan du bestemme selv?

Det er viktig å være klar over at du i utgangspunktet har selvbestemmelse i alle saker som angår din helse fra du har fylt 16 år. Det er den helserettslige myndighetsalderen. I noen tilfeller kan du bestemme selv allerede fra 12 år.

 

Les mer
account_circle