Hopp til hovedinnholdet

Har følt meg ganske verdiløs i mange år.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, helt siden jeg var liten har pappa alltid dratt meg ned. Er jeg sliten etter skolen, får jeg høre jeg er lat og giddesløs. Når jeg var 7 år og spilte fotball og hadde vunnet en kamp var det første pappa sa til meg at "du blir aldri Ronaldo", er det ikke meningen at barn skal få ha drømmer? Pappa har alltid funnet en måte å holde meg vekk fra drømmer, noe som har gjort at jeg har følt meg ganske verdiløs i mange år. Du kan ikke gjøre ditt og du kan ikke gjøre datt, i tillegg til ironisk latter når jeg snakker om mål eller drømmer. Noe som har ført til at jeg drikker hver helg, røyker, snuser og sover vekk dagene på skolen. Generelt tenker stygge ting om meg selv hele tiden, og nå er jeg helt tom for energi, er i ferd med å gi slipp på familie. Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 24.09.2017 12:18:43
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette liker jeg med meg selv!

Av og til føles det som om man ikke kan noen ting og ikke er verdt noe. Men sånn er det jo ikke. Hva er dine gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Zelda om selvtillitt

Sliter du med dårlig selvtillit eller selvfølelse? Kanskje du trenger å fokusere på dine mange gode egenskaper?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle