Hopp til hovedinnholdet

Æ føle mæ ikke trygg hjemme, jeg gruer meg til å dra hjem fordi jeg ikke vet Kordan humør foreldrene mine er i...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Mamma og pappa og søsteren min krangler ofte! Kanskje 4 ganger i uka. Æ blir lei mæ og deprimert. Mamma er sur og negativ nesten hele tiden og det gjør jo oss andre ganske lei. I sommeren på santansaften ble det ett helvette hjemme mamma og pappa skulle egt på fest men det endte med at dem kranglet fordi søsteren min skulle egt klippe gresset men glemte det av. Mamma stengte seg inne på rommet i en uke og kjeftet og sa bare negative ting til oss. Jeg var stresset og redd hele tida. Det har vært sånn lenge pappa blir selvfølgelig lei seg han også og æ føle mæ ikke trygg hjemme, jeg gruer meg til å dra hjem fordi jeg ikke vet Kordan humør de er i og det påvirker mæ masse. Jeg vet ikke Ka æ skal gjøre mer! Hjelp

SVAR

Besvart 29.09.2017 20:50:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer hvis du kontakter barnevernet?

Barnevernet skal hjelpe barn og ungdom som ikke har det bra hjemme. De vil prøve å finne ut hvordan de kan hjelpe deg og familien din best mulig.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Barnekonvensjonen

Du har rett til å si hva du vil. Du har rett til å uttrykke deg om det du er opptatt av, det du har på hjertet, det du tenker og føler og mener. Det står i alle barn og unges grunnlov.

 

Les mer
account_circle