Hopp til hovedinnholdet

Jeg går i 10. klasse og en gutt på trinnet er jeg bekymret for. Han er ikke spesielt populær,  sliter mye hjemme. Hans mamma er død, pappaen hans ser jeg aldri. Heller ikke stemoren. Her om dagen fant jeg han utenfor skolen gråtende. Jeg satte meg ned, men han ville ikke si noe. Han fortalte på meldinger at han sliter veldig hjemme, ingen liker han og  han aldri får noe støtte. Barnevernet er selvfølgelig inni bilde. Jeg spurte om hva jeg kunne gjøre,  jeg mener han trenger å snakke med noen proffe. Han vil IKKE snakke med lærere eller folk på skolen fordi han mener de tar foreldrenes side. Hva skal jeg gjøre for å hjelpe?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg går i 10. klasse og har en gutt på trinnet jeg er bekymret for. Han er ikke spesielt populær, og sliter mye hjemme. Han har ingen mamma, grunnet død, og pappaen hans ser jeg aldri. Heller ikke stemoren. Her om dagen fant jeg han utenfor skolen gråtende. Jeg satte meg selvfølgelig ned, men han ville ikke si noe om hvorfor. Han fortalte meg senere på meldinger det at han sliter veldig hjemme, han sier at ingen liker han og at han aldri får noe støtte. Barnevernet er selvfølgelig inni bilde. Jeg spurte han om hva jeg kunne gjøre for å hjelpe, fordi jeg mener han trenger å snakke med noen proffe. Han vil IKKE snakke med lærere eller folk på skolen fordi han mener de tar foreldrenes side. Hva skal jeg gjøre for å hjelpe?

SVAR

Besvart 26.09.2017 20:21:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vennen min har det vanskelig - hvordan kan jeg hjelpe?

Ser du at en av vennene dine har det vanskelig? Har en venn betrodd seg til deg om noe som gjør deg bekymret? Slik kan du hjelpe.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

 

Les mer
account_circle