Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ikke være hjemme lenger

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg trives virkelig ikke hjemme. Mamma og Stefaren min er bare negative og sure mot meg. Ingen av søsknene mine liker meg heller. Jeg orker ikke bo her lenger! Det er for dyrt å bo alene og jeg har ingen andre steder å gå til.. Hvor kan jeg få et hjem hvor jeg faktisk trives. Mamma slenger meg rundt til lege, bup, sosiallærer og familievernkontoret, når hun overser faktumet at hun er problemet. Jeg kan vel si veldig sikkert at jeg HATER hjemmet vårt. Jeg har rom nede i kjelleren og trives ikke. Hodet mitt blir veldig tungt av å være der og jeg ønsker mer naturlig lys (som er litt vanskelig i en kjeller). Vi har ingen andre rom jeg kan ha heller. Jeg mistrives i hele huset! Ettersom jeg er mest for meg selv på rommet, uten ønsker om å være med familien, vil jeg ha et rom jeg trives på. Ikke får jeg fikse på rommet heller (jeg er ikke bortskjemt, men meget lei). Hjelp meg , jeg vil ikke være her lenger. Og forresten så hjelper det ikke sitte ned å prate med foreldre som ikke hører.

SVAR

Besvart 06.10.2017 10:10:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Når kan du flytte hjemmefra?

Du har ingen rett til å flytte hjemmefra før du er myndig (fylt 18 år). Men er du og foreldrene dine er enige om at du kan flytte, er det ingen lov som hindrer deg.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle