Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine kjefter hver dag. de får meg til å føle meg ubrukelig. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

foreldrene mine kjefter hver dag. de får meg til å føle meg ubrukelig. alt jeg gjør er feil. jeg får bare husarrest av småe ting jeg gjør feil som å miste bussen en gang. vi bare krangler, de slår, jeg føler meg ikke hjemme her. det har vært sånn hele livet mitt og det blir bare verre og verre. vi har fått hjelp 2 ganger før. men det hjelper aldri. jeg vil flytte til fosterhjem. så fort som mulig, jeg holder ikke ut her jeg er deprimert og har spiseforstyrrelser. de hjelper meg ikke med noe. de kjefter når de ser at jeg driver med selvskading og spør ikke hva som er gale engang. vi behandler ikke hverandre som familie. jeg blir ukomfortabel rundt de for de er ikke foreldrene mine i øynene mine. de er bare noen som er her for å kontrollere meg. jeg driver ikke med narkotika elller alkohol. det er små ting de kjefter og slår meg for. jeg er bare lei. jeg føler meg mentalt ustabil og de gjør det bare verre. kan jeg flytte ut på en eller annen måte veldig fort?

SVAR

Besvart 04.10.2017 12:10:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle