Hopp til hovedinnholdet

Hei! foreldrene mine gikk fra hverandre for et år siden ca, og moren min har det fremdeles helt forj&ael...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei!
foreldrene mine gikk fra hverandre for et år siden ca, og moren min har det fremdeles helt forjævlig. Jeg vet ikke hvem jeg skal henvende meg til, så jeg håper på svar her.
Faren min har det topp, han har ønsket skilsmisse lenge, men ikke turt å gjøre noe med det, bl.a. fordi moren min er småpsykotisk og takler dårlige ting svært dårlig. Slik har det alltid vært, men det har blitt mye værre etter at faren min flyttet.
Ofte er ting greit, hun har gode venner og et sosialt nettverk, og det skjer positive ting i livet hennes og. Men når noe går litt ned, hun er litt sliten, eller uansett når det gjelder min far, er alt helt krise. Hun snakker konstant om at han har ødelagt livet hennes, at han er ute etter å knekke henne økonomisk som psyskisk, at hun hater ham osv. Det finnes ingen trøst, uansett hva jeg eller søsknene mine sier. Det er også svært trist at jeg må høre masse drittsnakk om faren min som jeg aller helst kunne klart meg uten. Har prøvd å si ifra om dette flere ganger, men det går inn det ene øret og ut det andre, og drittsnakket fortsetter sekunder etter.
Det er så sinnsykt slitsomt å måtte være var på humøret hennes hele tiden, høre på hvor forferdelig livet hennes er (ingenting kommer til å ordne seg, og alle mulige sorger tas på forskudd). Sier en noe positivt er det kun negative vinklinger som vektlegges.
Det kjipeste av alt er å oppleve at hun har det så forferdelig, for jeg er så veldig gla i henne.
jeg har også prøvd å forklare at hun burde snakke med en psykolog, men hun sier bare at hun ikke trenger det, at fastlegen ikke vil henvise henne, og at hun klarer seg med vennene sine. Men jeg tror ikke de opplever det slik som oss..Hva skal jeg gjøre?? Jeg vet at tiden må tas til hjelp, men ingenting har blitt bedre på et år...
hilsen sliten

SVAR

Besvart 14.01.2009 13:24:02
account_circle