Hopp til hovedinnholdet

Foreldrene mine er skilt,men det er problemer hos beggge

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Foreldrene mine er skilt,men det er problemer hos beggge.Hos mamma krangler vi hele tiden.Små krangler hver dag.I det siste har det vært store krangler. Jeg har nesten ikke sett henne på en hel måned pga jeg har vært hos pappa.Jeg kommer med løsninger,men hun er fast bestemt på at alt er min skyld,at det bare er jeg som må gjøre noe.Jeg prøver å trekke meg unna når vi krangler,men hun lar meg ikke.Har snakket med henne om det mange ganger,men ingenting forandrer seg.Hos pappa forstår han ingenting.Han tror alle er akkurat som han.Når vi krangler viser han ingen omsorg når jeg står og gråter,så er han fast bestemt på at vi skal bli venner og snakke senere,selv om jeg ikke vil.I dag gjorde han som mamma og ga meg all skylden.Jeg sa ifra og han svarte at jeg kanskje bør ta det til meg da.Jeg gjør mitt beste hele tiden,men ingenting er godt nok.Jeg vet ikke hva mer jeg kan gjøre.De føles ikke som hjem.Jeg vil ikke bo med dem lenger.Det føles verre en jeg klarer å forklare.Hjelp, desperat

SVAR

Besvart 17.10.2017 17:19:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle