Hopp til hovedinnholdet

Jeg har alltid kranglet mye med foreldrene mine. Fra jeg var 8 år har jeg hatt selvmordstanker. Foreldrene mine bryr seg ikke. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Så jeg og foreldrene mine har alltid kranglet. Da jeg var rundt 8 år fikk jeg selvmordstanker og har hatt det siden. Jeg har mange ganger sakt dette til dem i en krangel, men de bryr seg ikke og kaller meg stygge ting og sier de skal kaste meg ut osv. Hva skal jeg gjøre? Vil ikke flytte

SVAR

Besvart 16.10.2017 10:32:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvmordstanker

Har du selvmordstanker er det viktig at du snakker om problemene dine med noen av dine nærmeste. Du trenger ikke å gå alene med det vonde. Selv om alt føles håpløst eller svart finnes det løsninger.

 

Les mer
attach_file

Dette bør du vite om depresjon og vanskelige tanker

Livet kan være skikkelig dritt av og til. Newton har laga en film om dette, med 13 ting du bør vite om depresjon og vanskelige følelser.

 

Les mer
account_circle