Hopp til hovedinnholdet

Hei Jeg har virkelige problemer hjemme: Jeg har en bror som alltid gir meg skylden for alt, og gj&osla...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei
Jeg har virkelige problemer hjemme:
Jeg har en bror som alltid gir meg skylden for alt, og gjør han noe med meg. gjør ikke mamma noe, men om jeg gjør noe med han. klikker hun, og kaller meg og sier att jeg trenger sykisk hjelp og sånt. av og til slår hun også. Jeg føler meg ikke hjemme. Stefaren min er sur, og uansett hva vi spør han om.så sier han nei. Han tvinger i oss maten de lager, elv om vi ikke liker den, så MÅ vi spise den.
min mor of far flyttet fra hverandre da jeg var liten.
Når jeg er hos min far får jeg ingenting, det eneset jeg har fått med min far untatta BILLIGE gaver til jul og bursdag er ei bukse til 500. han sier han ikke har penger. men han har alltid nye klær, han bytter mobiler heletiden.
Jeg vet ikke hva jeg skal si og gjøre. å snakke med de har jeg gjort,og det hjelper ikke. så ikke si att jeg skal snakke med de. jeg vil flytte langt langt bort. fra problemene hjemme, fra mobbingen på skolen.
Jeg har 2 venner som betyr masse masse for meg da.
De vet ikke att jeg har problemer, jeg skulker HVER ENESTE gymtime fordi noen sier et eller annet. dette her kommer til å ødelegge livet mitt snart. jeg må ha gode gym karakterer for å kunne gå den skolen jeg vil gå. men noen personer skal kunne ødelegge det for meg. jeg vil så gjerne flytte, eller snakke me psykolog, men da får mamma vite hva jeg sliter med. og da lager hun bare styr, og begynner å ringe rundt til lærærne og de som sier noe til emg ogsånt. hun lovte meg forrige gang at hun ikke skulle gjøre dte, men hun gjorde det alikavell.
HJELP MEG ?

SVAR

Besvart 11.01.2009 21:24:23
account_circle