Hopp til hovedinnholdet

Hei! Hvordan skal jeg få foreldrene mine til å forstå at det blir for mye for meg? Jeg sliter med depresjon og jeg kutter meg, men de gjør ingenting. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre...

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Hvordan kan jeg få foreldrene mine til å forstå at det blir for mye for meg uten at de begynner å klage på at jeg gjør for lite? Jeg sliter med depresjon og noen ganger fører kranglene med meg og foreldrene mine til at jeg begynner å kutte meg selv. De vet at jeg gjør det men de gjør liksom ingenting, de fortsetter å mase når jeg allerede har noe å gjøre.. Jeg vet egentlig ikke hva jeg skal gjøre noe mer..

SVAR

Besvart 03.11.2017 20:49:50
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Depresjon

Depresjon oppfattes ikke alltid som en sykdom. Verken av deg selv, menneskene rundt deg eller av legen. Symptomene er ikke alltid åpenbare. Mennesker med depresjon gjemmer ofte sin sykdom i stedet for å søke hjelp. Alle føler vi oss nedfor av og til, men depresjon er noe langt mere. Heldigvis kan behandling være til stor hjelp.

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle