Hopp til hovedinnholdet

Jeg krangler med foreldrene mine og blir såå sint på dem.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

(Jente 13)Jeg har ADHD og tar medisiner for og roe ned humøret mitt, men like vel så krangler jeg med mamma og pappa. Jeg blir så sur og klarer ikke og styre meg. Jeg har alltid lyst til å hoppe på dem. Men etter sinnet har lagt seg, så begynner jeg med en gang å gråte og det kan ta timer før vi blir venner igjen.Jeg har bare av og til lyst å rive dem i 10000000000000 biter. Jeg klare bare ikke og gjøre det for jeg vet jeg elsker dem innerst inne. Mamma er den jeg krangler mest med, jeg vet ikke hvorfor men jeg blir litt redd for pappa når han er sint og sur for han er en hissig propp. Mamma har bestilt timer hos en vernepleier for å løse dette problemet. Men jeg synes det ikke det funker. Hva skal jeg gjøre??????

SVAR

Besvart 21.11.2017 11:33:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva skjer i puberteten?

Hormonene bobler i kroppen - kroppen er ikke lenger den samme og følelsene svinger. Hva skjer?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle