Hopp til hovedinnholdet

Når jeg ble 11 år, var det bare pappa, lillesøstra mi og jeg som bodde i et hus. Så vi fikk hushjelp. Hun bodde her i over et halvt år. Det var først etter at hun hadde reist at jeg forstod hva som foregikk.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Før jeg ble født, ville mamma gifte seg med en dame. Pappa prøvde alt for å få henne til å glemme dama, som het Helga. Når jeg ble 11 år, var det bare pappa, lillesøstra mi og jeg som bodde i et hus. Så vi fikk hushjelp. Hun bodde her i over et halvt år. Det var først etter at hun hadde reist at jeg forstod hva som foregikk. Pappa. Som hadde bodd med meg hele livet. Han som jeg trengte mest. Han hadde vært kjæreste med henne i et halvt år. Uten å si noe til meg. Etter noen uker kom hun på besøk. Jeg prøvde å snakke til pappa, men han ville ikke høre på meg. Det var umulig. Jeg fikk ikke lov til å snakke om det på skolen, og jeg hadde ikke noen som forstod meg og som kunne tenke på det sammen med meg. Det som var aller verst, var at hun var 30, og pappa... 60. Nå forstår pappa meg mye bedre, og jeg har mange voksne å snakke med. Men det er like ille! Jeg vet ikke hvorfor. Jeg klarer ikke å se for meg pappa og henne som kysser! Please si at dere vet hva som plager meg!!! :-(

SVAR

Besvart 24.11.2017 22:56:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle