Hopp til hovedinnholdet

Hvor går grensa? Jeg flytta til Norge i 2011 fordi mamma har funnet seg en norsk mann! Mamma bodde først her uten meg i 3/4 år. Enda kan hun ikke snakke norsk, jeg har en halvbror her også og stefaren har MS. Det ende opp med at jeg må gjøre alt i huset! Hjelpe lillebroren med lekse, bestille flyreise, hoteller, måtte søke om permanent oppholds tillatelse selv til meg og mamma når jeg gikk på barneskole. Betaler regninger for mamma. Jeg må hjelpe lillebror med lekser og itillegg fokusere på min egen lekse. Jeg føler at alt presset er skyve bort til meg. Nylig så måtte jeg søke om visum til USA. Jeg har sakt at jeg ikke får til men fikk hjelp bare i starten. Fylte ut dokumenter på nett selv osv. Leita etter informasjon på nett på norsk og trodde at jeg hadde alt dokumenter under kontroll. Men fant ut at man måtte ha mer enn det jeg trodde, hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hvor går grensa? Jeg flytta til Norge i 2011 fordi mamma har funnet seg en norsk mann! Mamma bodde først her uten meg i 3/4 år. Enda kan hun ikke snakke norsk, jeg har en halvbror her også og stefaren har MS. Det ende opp med at jeg må gjøre alt i huset! Hjelpe lillebroren med lekse, bestille flyreise, hoteller, måtte søke om permanent oppholds tillatelse selv til meg og mamma når jeg gikk på barneskole. Betaler regninger for mamma. Jeg må hjelpe lillebror med lekser og itillegg fokusere på min egen lekse. Jeg føler at alt presset er skyve bort til meg. Nylig så måtte jeg søke om visum til USA. Jeg har sakt at jeg ikke får til men fikk hjelp bare i starten. Fylte ut dokumenter på nett selv osv. Leita etter informasjon på nett på norsk og trodde at jeg hadde alt dokumenter under kontroll. Men fant ut at man måtte ha mer enn det jeg trodde, hva skal jeg gjøre? Intervjuet vårs er veldig snart og får ikke tak i blan.t politiattest til den dagen. Mamma mener at det er min feil.

SVAR

Besvart 28.11.2017 11:32:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Taushetsplikt i skolen

Mange lurer på dette med taushetsplikt på skolen. Hva er det egentlig, hvem har taushetsplikt, og hva betyr det i din skolehverdag? Her er en oversikt.

 

Les mer
account_circle