Hopp til hovedinnholdet

Kan foreldrene mine tvinge meg til å reise før skolen er ferdig?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei. Mamma og pappa tvinger meg til å reise til hjemlandet mitt før jule ferien . Men problemet er at jeg må ta flere dager fri fra skolen, og jeg er en elev som elsker skole og tar skole veldig seriøst, men uheldig vis gjør ikke foreldrene mine det. De har tenkt til å ta meg med midt i skole uka. jeg har virkelig ikke lyst til å ta fri fra skolen, blant annet fordi jeg har mange vurderinger osv. jeg gråter nesten hver dag fordi jeg vet at jeg må reise og ta fri fra skolen og droppe mange vurderinger, dette er det siste året mitt på ungdommskolen og jeg har lyst til å gjøre det veldig bra. Jeg har prøvd å snakke med foreldrene mine, men de vil ikke forstå. Hva skal jeg gjøre ? kan foreldrene mine tvinge meg til å reise når de selv vet at jeg får ulovlig fravær?

SVAR

Besvart 12.12.2017 21:09:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Fravær på ungdomsskolen

Har du vært borte fra skolen eller ikke møtt til timen? Her får du oversikt over hvilke regler som gjelder for fravær på ungdomsskolen.

 

Les mer
attach_file

Lever du mellom to kulturer?

Mange ungdommer opplever det som vanskelig å forholde seg til foreldrenes forventninger. De vil ikke skuffe dem de er glad i, men ønsker samtidig å ta egne valg i livet. Kjenner du deg igjen?

 

Les mer
account_circle