Hopp til hovedinnholdet

Hvordan hjelpe en venninne som blir slått hjemme?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg er en jente på 16år jeg har en venninne som blir slått hjemme hos seg selv, hun sier hun fortjener det siden hun ble sur hun sier også at de har lov til å gjøre det, men nå meg og andre venner sier at det er ulovlig i Norge så sier hun bare at det er lov der hun kommer fra. jeg mener selv at det ikke er greit uansett om du har bodd i et annet land før. selv om det er greit i landet hun kommer fra og mange andre land. så er det jo ikke greit i Norge, er dette greit? jeg vill gjerne hjelpe henne jeg liker ikke se at hun kommer med blåveis eller har det pga foreldrene henne har slått henne. jeg er kjempe glad i ho å vill ikke at hun skal ha det sånn. jeg vill hjelpe henne, men jeg vet ikke hvordan pliss hjelp meg med å finne en måte å hjelpe henne på. jeg klarer ikke bare se eller høre om at hun blir slått. å pliss i need help

SVAR

Besvart 07.12.2017 11:47:59
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Taushetsplikt i skolen

Mange lurer på dette med taushetsplikt på skolen. Hva er det egentlig, hvem har taushetsplikt, og hva betyr det i din skolehverdag? Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Er det oppdragelse eller vold?

Foreldre skal oppdra barn, men har ikke lov til å utsette dem for vold. Det kan være vanskelig å vite hvor grensa går mellom hva foreldre har lov til og ikke.

 

Les mer
account_circle