Hopp til hovedinnholdet

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre mer. pappa har droppa meg..

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

mamma og pappa slo opp da jeg var 1 år gammel. pappa giftet seg med ei tysk dame. da jeg ble 5 år gammel så begynt de med mishandling. fysisk straff der jeg ble dratt hardt etter armer og ører. de tvangspist meg der jeg fikk 15 min å spis, hvis ikke fikk æ straff. pappa fikk 3 nye barn. jeg fikk et bøttekot til rom der det bare var en seng og komode. på den tiden var jeg bare 7 år gammel. mamma giftet seg med en jeg godt kan kall far. pappa dro alltiid på famile tur uten meg. og nåtid, for 4 måneder siden ga pappa bort rommet mitt og kasta tingene mine. jeg hører ingenting ifra han. han har påført meg depperasjon og kroppspress. eg vet ikke hva jeg skal gjøre mer. pappa har droppa meg..

SVAR

Besvart 17.12.2017 22:11:23
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle