Hopp til hovedinnholdet

Familien etterligner og gjør narr av mine tics

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg begynner rett på sak. Jeg er veldig glad i foreldrene mine, og føler vi har et ganske greit forhold, men utenom at jeg til tider kan føle de ikke respekterer meg for den jeg er. Jeg har diagnosen tourettes, som gjør at jeg ofte får ufrivillige tics, som de noen ganger etterligner og gjør narr av.. Dette har gitt meg depresjon, gitt meg dårlig selvtillit, gjort meg dårligere sosialt og jeg tør såvidt gå ut døra lengre.. Derfor har jeg veldig lyst til å flytte for meg selv neste år, jeg har funnet en jobb som jeg er ganske sikker på vil passe meg, men de nekter å høre på meg og sier jeg må gå et år til på vgs, som mest sannsynlig betyr at jeg må bo sammen med dem et helt år til, noe jeg ikke tror jeg kommer å klare... Hva skal jeg gjøre? og hvem kunne jeg eventuelt pratet med dette om?

SVAR

Besvart 23.12.2017 15:52:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
account_circle