Hopp til hovedinnholdet

Jeg har veldig dårlig selvtillit.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente på 13 om noen måneder og jeg trenger hjelp. Jeg har veldig dårlig selvtillit og jeg har prøvd å lese om det dere har her på ung men finner ikke på samme måten som jeg føler det. Jeg er litt "overvektig" men jeg liker det og bryr meg ikke noe om det, men hver gang jeg er på fritidsporten jeg går på er det alltid noen som har med seg gutter som skal se på og da føler jeg at jeg må være helt perfekt på trening og får litt angst av det. Og da ødelegger jo kroppen min lott for det å prøve å være "perfekt" i den sporten jeg spiller men jeg liker å være litt "stor" enda jeg ikke egentlig er kjempe stor men overvektig. Og jeg har et familie medlem som ødelegger hele barndommen min men jeg prøver å ikke si det til noen enda jeg tror hele klassen vet om det fordi de snakker stygt om det familiemedlemmet og da sier jeg som regel bare at det familiemedlemmet er teit og nevner noe den personen kan gjøre og det er jo veldig teit om jeg ikke vil at mange skal vite om sannheten.

SVAR

Besvart 02.01.2018 11:50:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Tren og ha det gøy!

Her finner du råd for hvordan du kan finne glede ved bevegelse og aktivitet, enten du er vant til å trene eller ikke.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Selvtillit og selvfølelse

Har du dårlig selvtillit eller selvfølelse? Hva er forskjellen på de to, og hvordan kan du få god selvfølelse og passe god selvtillit?

 

Les mer
account_circle