Hopp til hovedinnholdet

Hun liker ikke mammaens kjæreste

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Jeg har litt problemer med kjæresten til moren min, jeg liker ham ikke. Eller jeg liker ham, men ikke det at de er sammen. I begynnelsen var det greit, han var snill og kul, men når de begynte å oppføre seg som kjærester begynte det å bli utfordrende å godta det. Som for eksempel hver gang de kysser så gjør det vondt. Jeg la merke til hvor mye tid hun brukte på ham og følt meg oversett, men hver gang jeg tenker på det så føler jeg meg egoistisk. Jeg mener hun har rett til å ha det bra og det har gått snart fire år siden jeg mistet faren min og hun har ikke hatt noen siden. Også er det måten han oppfører seg på. Han oppfører seg som en tenåring, det vil si at han blant annet snakker som en. I tillegg drikker mamma mer når han er hos oss, som er ofte nok. Det bare går så fort, jeg får ikke tid til å tenke. Moren min går glipp av ting. Jeg kan ikke snakke med henne om det. Jeg vet at hun vil slå opp med ham om det plager meg og det vil jeg ikke. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre.

SVAR

Besvart 11.01.2018 00:19:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle