Hopp til hovedinnholdet

Mor kaller meg stygge ting

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er veldig lei av moren min nå! Vær eneste dag kommer hun med en eller annen stygg komentar! Det kan være ting som: «Er det helt mørkt for deg eller», «Jævla bortsemte drittunge» og lignende. Og hvis jeg f.eks lager middag eller rydder eller noe skal hun alltid klage. Alt jeg sier og gjør er galt og det er ofte jeg får stygge blikk eller himling med øya. Til lillesøsteren min kan hun også si ting som «Du må gjøre det og det så du ikke ender opp som søstera di» Sånne komentarer er veldig sårene..Og hun er ALDRI sånn mot lillesøster.hun forguder søstera mi..(søstera mi er 8 og jeg er 12)Jeg har prøvd og gi henne «hint» f.eks hvis jeg og lillesøster krangler og hun ber meg om om ikke si slemme ting til henne henne det at jeg sier f.eks «du gjør jo det samme med meg» og sånne ting men hun ignorerer det bare.Hun blir sur på meg for vær minste lille ting og jeg vil at det skal ta slutt.Men hvis jeg sier fra til henne blir hun sikkert bare sur.Hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 13.01.2018 17:33:22
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle