Hopp til hovedinnholdet

Jeg har skikkelig streng mamma. Jeg får ikke lov til noen ting.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei
Jeg har skikkelig streng mamma. Jeg får ikke lov til noen ting.. Ho sa at jeg skulle få lov til mer etter at jeg blei 17år, men kan ikke merke noen forskjell. Det eneste jeg gjør nå om dagen er å dra til skolen og rett hjem etter skolen. Når venna mine spørr om jeg vil være med å finna på noe veit jeg at jeg ikke kommer til å få lov. Jeg får i hvertfall ikke lov å sova over.. Jeg har snakka med vennene mine om det og de kan heller ikke skjønne hvorfor jeg ikke får lov til neon ting. Vi bor også langt ute i skogen sånn at man må enten kjøre moped eller bil for å komma meg te venna. Siden jeg ikke får lov til noene ting føler jeg at jeg "sklir" lengre og lengre unna venna mine..
Jeg har prøvd å snakke med mamma om hvofor jeg ikke får lov til noene ting, men da blir ho bare sur og går ut å røyker. Mamma og pappa er skilt og jeg har snakka med pappa om det. Men han bare begynner å le. De bor langt unna hverande så jeg vil heller ike flytte til pappa for da må jeg flytte i fra alle venna mine. Jeg har spurt hvorfor ho ikke stoler på meg, men da sier a bare at det ikker er meg ho ikke stoler på, men alle andre.. Jeg trur ho ikke stoler på meg heller..
Jeg får heller ikke lov å dra på fest.. Jeg kan jo skjønne det litt bedre, men ikke heilt. Det er jo sånn at vi jentene ALDRI går aleine. Vi passer på hverande heile tiden..
Jeg er så drit lei! Jeg veit ikke hva jeg skal gjøre.. Det er sånn at jeg har tenkt på sjølmord, men kommer ikke til å gjøre det for da kommer det også til å gå utover pappa.

SVAR

Besvart 09.02.2009 23:15:58
account_circle