Hopp til hovedinnholdet

Mamma har en venn som er et barn i hodet, og jeg blir sint på henne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Mamma er venn med ei på 30 år men hun har en sykdom der hun er mye mindre i hode, så hun er et barn i hode og oppfører seg som et barn. Jeg føler at jeg blir ganske sint på henne, fordi mamma blir aldri sur på hun, selv om hun er skikkelig slem og irriterende og ødlegger for mamma noen ganger, og mamma beskytter hun hele tiden og blir aldri sur på hun. Hun er 30 år men hun er et barn i hode og oppførsel, så derfor blir jeg litt sjalu. Men vil ikke snakke med mamma om dette. Og jeg og mamma skulle til sverige, og hu venninna til mamma skrev til mamma på melding at hun skulle kjøpe masse godteri til hun i sverige, og mamma sa ok. Og jeg får aldri godteri når vi er i sverige, bare en liten pose. Jeg er så sur!! Hjelp! :(

SVAR

Besvart 19.02.2018 14:42:54
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
account_circle