Hopp til hovedinnholdet

Hjemme går det ikke så bra, broren min forteller at han vil drepe meg. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hjemme hos oss går det ikke så bra, problemet gjelder kanskje mest for meg. Det største er at broren min hele tiden uten grunn, og han forteller meg hele tiden hvor mye han ønsker å drepe meg. Han er bare 7, og det sårer meg så sykt. Jeg har prøvd å snakke flere ganger med han, men det funker ikke. Foreldrene mine ser det meste, og får høre om alt, men de gjør ingenting! Hater de meg også? Det andre er at jeg selv har et problem, jeg klikker på alt. Bare mamma minner meg på at jeg må dusje, blir jeg kjempe sur på henne. Jeg liker ikke at folk forteller meg hva jeg skal gjøre. Har jeg noen sykdom eller noe sånt? Skolen jeg går på er full av rike folk, du møter ikke en person der som ikke har Gucci-plagg, uten om meg. Selv bestevenninn min bor på vestkantens vestkant, mens her sitter jeg helt utti øst. Men hun er heldigvis ingen soss jente. Uansett er problemet at vi ikke har like mye råd, jeg blir litt flau bår alle forteller hvor mage land de har vært i mens jeg bare hører på.

SVAR

Besvart 10.03.2018 13:50:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Søskenkrangel

Har du opplevd å krangle med søster eller bror? Får du kjeft fordi du "alltid" starter en krangel med søsken? Eller er det kanskje du som er den irriterende lillesøsteren eller lillebroren?

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle