Hopp til hovedinnholdet

Mamma og pappa har begynt å krangle skikkelig masse i det siste. Er redd. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei Mamma og pappa har begynt og krangre skikkelig masse i det siste. Ofte når jeg kommer opp i stua sitter mamma og gråter. Når jeg skal legge meg hører jeg pappa skrike stygge ord til mamma jeg blir redd, og mamma sier at hun vil at han skal gå bort men han hører ikke etter i dag hørte jeg noe som gjorde meg skikkelig skremt, mamma sa noe med at henne kom til og si at han truer henne. Jeg kan jo ha hørt feil men jeg er ganske sikker. Jeg hører at mamma skriker ofte og jeg skriker ofte jeg og. Jeg blir kjempe redd og klarer aldri og sove. Jeg trenger hjelp

SVAR

Besvart 11.03.2018 16:06:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Når foreldrene krangler

Det er ikke uvanlig å oppleve at foreldre krangler. Her får du noen tips til hva du kan gjøre.

 

Les mer
account_circle