Hopp til hovedinnholdet

Utsettes for vold og vil ikke bo hjemme lenger.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei ! Jeg vil ikke bo hjemme lenger! Jeg klarer faktisk ikke mer! Det er faktisk så ille at jeg har lyst til å ta livet mitt! Vi har alltid hatt problemer i hjemmet, det er krangling hver dag, og da er det ikke normal krangling, det blir alltid voldelig. Det blir enten voldelig mellom broren min eller faren min. Mamma prøver å stoppe det, men det går aldri, å lillesøsteren min ender alltid med å begynne å gråte å gjemmer seg på rommet sitt eller badet. Å vi har mye diagnoser i familien min. Jeg og broren min har ADHD, mamma har depresjon og pappa utredes for ADHD, angst og avhengiet. Pappa er tidligere narkoman og han har problemer med å kontrollere alkohol. Noen ganger så slår han meg når han er full og ingen av de andre søskene mine. Jeg og pappa har alltid hatt et vanskelig forhold. Familien har gått litt i familie terapi, men ingen av oss har tatt det seriøst.Jeg har egentlig mye mer å skrive og eksempler osv. men det har jeg ikke plass til. Hilsen ei fortvilet jente

SVAR

Besvart 14.03.2018 10:45:41
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Alarmtelefonen med døgnåpen chat

Utsettes du for vold, trusler, overgrep eller omsorgssvikt? Trenger du noen å snakke med? Du kan chatte med Alarmtelefonen for barn og unge på 116111.no, ringe 116 111, eller sende sms til 417 16 111, hele døgnet.

 

Les mer
attach_file

Du kan selv kontakte barnevernet

Har du det vanskelig hjemme, eller er du bekymret for hvordan noen du kjenner har det hjemme? Du kan selv melde fra til barnevernet.

 

Les mer
attach_file

Opplever du vold hjemme?

Er hjemmet ditt er et sted der du er redd, må være på vakt og passe på hva du sier og gjør? Sånn skal det ikke være.

 

Les mer
account_circle