Hopp til hovedinnholdet

Jeg har jo alltid visst at pappa drikker men ikke så mye

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

jeg har nylig flyttet til faren min fordi jeg hadde det ikke bra hos moren og ste faren min, jeg har gått gjennom mye bullshit der og selvskadet som en løsning i fire år men klarte å dra meg ut av det da jeg fant ut at jeg fikk lov til å flytte i niende klasse. Nå har jeg bodd her siden jul og jeg har merket at pappa ikke bare drikker i helgene. jeg har jo alltid visst at pappa drikker men ikke så mye. jeg har prøvd å snakke med han og andre voksene som derretter har snakket med han. han sa at han skulle slutte å kjøpe hviskey eller no helt men det varte ikke to uker engang. Han har drukket mye siden mamma gikk fra han som var seks år siden. Jeg vil bare ut fra huset hver gang han drikker hjemme som er ca hver dag. ikke like mye men nok til at han blir anderledes. hvis jeg sier fra til barneværnet som jeg allerede har kontakt med på grunn av et parr overgrep av den nå eks typen min, hva skjer? og jeg vet ikke hvordan han tok det som skjedde. om han ble sur eller lei seg. plis hjelp meg

SVAR

Besvart 14.03.2018 20:29:31
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Synes du at moren eller faren din drikker for mye?

Du er ikke alene om å ha foreldre som drikker for mye eller ruser seg. Det er vanskelig i hverdagen, og kanskje ekstra vondt i ferier.

 

Les mer
account_circle