Hopp til hovedinnholdet

Mamma vil bestemme over livet mitt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har problemer med at mamma er sint på meg fordi jeg vil bestemme selv hvordan jeg skal leve livet mitt. Hun vil bestemme dette. Har prøvd å snakke med henne om det, men hun blir bare sint. Hun mener jeg skal ha hjelp i hverdagen, men jeg trenger ikke det. Hun sier at det får store konsekvenser for meg hvis jeg Gjør noe av det jeg har lyst til som hun ikke vil at jeg skal Gjøre. Da får jeg aldri se henne mer og er ikke Velkommen hjemme hos dem mer. Da tør jeg jo ikke å gjøre noe. Jeg bor til og med for meg selv. Venner har sagt at jeg kan være med på helgeturer til London og finne på andre ting. Men vet ikke om jeg tør, for mamma kan finne det ut. Vil også senere studere i utlandet, men vet at da kommer det til å bli bråk. Hva skal jeg gjøre? Jeg er virkelig fortvilet. Forstår hun ikke at jeg er voksen?

SVAR

Besvart 21.03.2018 20:31:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
account_circle