Hopp til hovedinnholdet

Familien min liker ikke kjæresten min

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg er ei jente på 18år som sliter med å få familien min til å like kjæresten min og familien hans. Jeg er kjæreste med en gutt vi kan kalle "Mattis". Da de fant ut at jeg og "Mattis" hadde blitt kjærester via facebook så sjekka mamma og tanten min ut facebookprofilen hans. Tante ringte meg på morgenen og sa at hun synes han så kriminell ut liksom blant annet og at han ikke var noe bra for meg. Det var litt fordi jeg hadde hatt noen kjærester før han. Nå har det gått et år, og vi er forlova men de er fortsatt ikke noe glad over det. De synes jeg skal vente men jeg mener det er mitt valg ettersom jeg er 18. Også har de et sånnt forferdelig syn på familien hans fordi moren hans fikk han da hun var 18, like gammel som jeg er nå. De er redd for at jeg skal få baby og sånn men er det ikke mitt valg da? Er så lei av at de skal mase om alt dette hele tiden. Jeg blir såret av det. Jeg føler mye press i mye av familien min angående det, og angående skole. Takk for svar!

SVAR

Besvart 22.03.2018 12:14:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Krangling, strenge grenser og bråk hjemme?

De fleste ønsker å ha det trivelig og fint hjemme, men hvordan skal du og de voksne finne løsningen på uenigheter?

 

Les mer
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Får du lov til å ha kjæreste?

De fleste unge i Norge har lov å ha kjæreste. Det er imidlertid mange unge som opplever at familien eller miljøet setter begrensninger når det kommer til det å ha kjæreste.

 

Les mer
account_circle