Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg blir så forbanna og klarer ikke å kontrollere meg. Hva kan jeg gjøre?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 16 år som bor i fosterhjem på grunn av de biologiske foreldrene mine sin rusavhengighet. Moren min ruste seg igjennom hele svangerskapet, og jeg har fått en russkade pga det, noe som blandet annet innebærer at jeg ikke klarer like mye som andre, jeg har i en litt sterkere grad humørsvingninger og jeg blir ganske fort sint uten noe grunn, og smålyger. Alt blir egentlig litt voldsommere for meg enn det mange andre opplever. Jeg er oppvokst i et helt fantastisk hjem å Har det ganske fint å rolig, å de har gjort alt for meg. Problemet her er at : Jeg blir så forbannet viss jeg ikke får viljen min. Jeg kan slå å sparke, skrike, si de verste tingene som finst til mine fosterforeldre og til å med true med kniv. Jeg klarer å kontrollere meg, å jeg vet jeg aldri kommer til å skade de! men jeg syns det er befriende å bare få alt ut. Hva skal jeg gjøre ? Vet det ikke kan fortsette sånn, å jeg skal til psykolog. Men føler ikke det kommer til å hjelpe...

account_circle
AKTUELT NÅ

Hvordan handle trygt på nettet

Netthandel kan være en billig og rask måte å handle gaver og ting til deg selv på. Her får du tips for å unngå nettfellene!

Les mer

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

Les mer

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig får du gjerne råd om å snakke med noen. Kanskje orker du ikke tanken på å skulle snakke om det vonde eller vanskelige og tenker kanskje at det ikke hjelper uansett? Her kan du lese om hvorfor det kan være til hjelp å snakke med noen og få råd om hvordan du kan komme igang.

Les mer