Hopp til hovedinnholdet

Mamma og kjæresten min går ikke godt overens 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Litt usikker på hvilken kategori jeg skal stille spørsmålet i! Hei! Jeg er en jente på 17 år! Jeg har et problem, kjæresten min liker ikke mamman min, fordi hun fikk et feil inntrykk av han da han bodde hjemme hos meg.. jeg syntes dette er utrolig vanskelig, mamma er en ganske snil dame, hun vil alle godt, hun har aldri ønsket at noen skal ha det vondt! Så derfor syntes jeg at det er utrolig trist at kjæresten min ikke liker hun! Men det er jo forståelig, fordi hun snakka til meg om han, og sa at han ikke var bra for meg! Når vi kiler hverandre, så pleier jeg å si «stopp, slutt» mens jeg ler, men det er min reaksjon, å det har jeg sagt til mamma, at jeg reagerer med å hyle ut, men han gjør meg ikke noe vondt, sånn som mamma trudde/trur :( å derfor sa mamma til meg, jeg håper du går fra han, jeg håper ikke at han gjør deg vondt! Jeg er utrolig lei meg! Å dette ødelegger mye av skole dagen min osv! Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, jeg er utrolig glad i dem begge!! Hjelp!

SVAR

Besvart 23.03.2018 17:44:20
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Blitt uvenner? Slik ordner du opp

Blir du behandlet urettferdig av vennene dine, eller har du kranglet med en venn? Her er noen gode tips til hvordan dere kan snakke sammen og kanskje løse problemet.

Skrevet av ungdomsjournalist Julie

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
account_circle