Hopp til hovedinnholdet

Stemora mi er utrolig frekk mot meg og søstrene mine!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Har stilt noen spm her før, og synes svarene deres er veldig bra så jeg stiller et til! Stemora mi er utrolig frekk mot meg og søstrene mine! Ho har kalt oss bortskjemte drittunger, snakket stygt om oss foran andre mens vi var der og kommentert HVER eneste ting vi gjør og sier, negativt. Mange venner og andre voksne har reagert på måten ho snakker til oss på, for den er så ekstrem og hard. Det er veldig mange i familien som ikke liker ho pga dette. Har fått veldig dårlig selvtillit pga. ho og sliter med angst, men vet ikke om det er pga ho eller ikke. Jeg har sagt i fra til pappa MANGE ganger, og både han og jeg har tatt det opp med ho. Da mener ho at vi "alltid har hatt noe i mot ho" og blir veldig(!) sur. En gang snakket ho ikke til oss på en uke hjemme, ho bare va der og sa ingenting og det var sykt ubehagelig(dette har skjedd mange ganger) Det er mye annet også, men har ikke plass! Vet ikke hva jeg bør gjøre, for ho blir bare verre & det tærer veldig på selvtilliten min. Tips?

SVAR

Besvart 23.03.2018 18:43:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvordan takle mammas eller pappas nye kjæreste

Det kan være vanskelig å finne seg i at mamma eller pappa har fått ny kjæreste. Kanskje du får stesøsken i tillegg? Her får du noen tips som kanskje kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Du kan kontakte familievernet om du har problemer hjemme

Har du problemer i familien med krangling, rus, vold, overgrep eller fordi foreldrene dine ikke vil være sammen lenger? Da kan du få hjelp hos et familievernkontor.

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
attach_file

Kaos i hodet og følelser som koker?

Ro deg ned og skaff deg oversikt over situasjonen. Lær deg litt "psykologisk førstehjelp" og bruk hjelpehånden for å rydde i tankene.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle