Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min har det veldig vondt hjemme. Hvordan hjelpe ham?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, kjæresten min har det veldig vondt hjemme for tiden. Hans foreldre krangler hele tiden og jeg vil hjelpe han. Jeg spørr han ofte om det går bra og han svarer alltid ja kjempe fint. Jeg kjenner han veldig godt og klarer og lese han som en åpen bok og det gjør meg veldig vondt å se at han har det sånn. Hva kan jeg gjøre for å hjelpe han? Jeg elsker han kjempe høyt og vil kun hans beste men vil ikke masse for mye heller.

SVAR

Besvart 24.03.2018 08:10:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ti tips til å være god å snakke med

Alle trenger en som er god å snakke med en gang iblant. Her er gode samtaletips for å bli en som det er lett å snakke med når livet er vanskelig.

 

Les mer
attach_file

Hva kan man forvente av seg selv og kjæresten i et forhold?

Kjærlighet er fylt med forventninger og håp. Hvordan vet man om man forventer for mye? Hva bør man forvente av en kjæreste, og hva kan man forvente av seg selv?

Skrevet av ungdomsredaksjonen

 

Les mer
attach_file

Enkle råd når livet er vanskelig

Hverdagen går opp og ned for de fleste. Den består av både gode og vonde opplevelser som får deg til å føle deg bra eller mindre bra. Hvis du føler deg nedfor, mislykket, redd, sint eller har andre negative følelser som dominerer over tid, er det viktig å huske på at det er mulig å snu dette.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle