Hopp til hovedinnholdet

Vil politiet avhøre meg? Hva gjør jeg?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en ganske så nervøs 15 åring som sliter med å nyte påskeferien og året generelt. Bestevenninnen min og jeg møtte på en gutt for en stund siden (på nettet som uttalte seg for å være noen han kanskje ikke er) som har skapt store problemer for henne. Dette er nå en stor politisak på grunn av at gutten vi hadde møtt har tvunget henne til å gjøre ting hun ikke ville over nett. Hun har blitt fratatt alt hun eier av elektroniske saker, og får ikke brukt dem på en god stund. Hun er ofte hjemme og må få mye hjelp. Om bare noen få dager skal hun til avhør. Hun skal prate om alt som har skjedd og slikt, og da vet jeg at hun kommer til å ta opp meg siden jeg og han hadde kontakt en god stund før jeg blokkerte han overalt etter rar oppførsel. Spørsmålet mitt er; kan jeg også bli tatt inn til avhør siden hun kommer til å nevne meg? Takk for svar. - angst fyllt jente.

SVAR

Besvart 29.03.2018 15:46:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva gjør politiet når de får vite om unge som har det vondt hjemme?

Politiet er opptatt av å gi barn og unge den rettsikkerheten de har krav på. De skal bli hørt og trodd, og de skal slippe å leve i hjem der de er redde og utrygge.

 

Les mer
attach_file

Snakk med foreldrene dine om vanskelige ting

Gruer du deg til å snakke med foreldrene dine om vanskelige ting? Kanskje er du redd for hvordan de skal reagere?

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
account_circle