Hopp til hovedinnholdet

Jeg er bekymret, blir fort sur og kan skrike og ødelegge ting. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en jente som tenker på veldig mye. Jeg er bekymret for om jeg er for stor å for tung. Jeg er å litt redd fordi vennene mine vi går i oppløsning. Å jeg føler meg ike hjemme noen plasser lenger, fordi foreldrene mine er skilt å begge har flyttet. Å jeg er sur fordi ingen hører på meg. Jeg har snakket m helsesøsteren på skolen min men ikke hjemme. Jeg blir også veldig fort sur å da kan jeg begynne å ødlegge ting å skrike. Har dere noen tips??

SVAR

Besvart 17.04.2018 08:37:21
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Ungdom og psykisk helse

Alle mennesker opplever problemer. Det er normalt og naturlig å ha det vanskelig med følelser og tanker i perioder. Du kan være trist og nedfor, sint eller redd, men oftest går det over igjen.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor blir du sint?

Sinne er en normal følelse som vi alle har, men det er viktig å finne ut hvorfor vi blir sinte og om vi har kontroll over sinnet vårt.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle