Hopp til hovedinnholdet

Jeg synes hjemmet mitt er stygt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg har en pappa som ikke gidder og pusse opp. Eks badet og ja dørene fordi dem er ødelagt baderomsdøra går liksom ikke Ann og lukke, Utendørs har vi har 2 plattinger som er trefarget og fullt av malingsflekker. Trappa til inngangsdøra er slitt og uten rekkverk. Det er list på noen av veggene men ikke alle. Gulv Dør listene nei de er løse så jeg kan ta de av og sette dem på plass igjenn.Badet oppe er dritttstygt tapeten er sånn halveis rivd av doen funker ikke (doen er fiksa) Servanten er veldig slitt og badekaret. Jeg føler at andre har et koselig familiehus men mitt er det creepy huset. Gjerdene trenger maling og er skitten pappa sier han skal fikse det men det tar år og dag å jeg blir lei meg av det og pappa har råd til å fikse det men han gidder jo aldriiii.

SVAR

Besvart 02.05.2018 12:07:09
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Hvorfor hjelper det å snakke med noen?

Hvis du har det vanskelig, får du ofte råd om å snakke med noen. Men hvorfor hjelper det egentlig, og hvordan kan du komme i gang?

 

Les mer
attach_file

Få det bedre hjemme med familieråd

I familieråd samarbeider barn, familie, nettverk og fagfolk om å finne de beste løsningene for deg som har det vanskelig hjemme.

 

Les mer
account_circle