Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil gjøre nesen min mindre, hjelp. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei jeg viste ikke hvor jeg skulle sette dette men ja. at jeg har litt problemer med mamma hjem jeg har vert litt utrygg med nesa mi den er litt for stor eller den var enklig litt liten før men jeg gjorde den stor av og se på youtube de sa at du kan gjøre nesa di liten av og massere den og jeg gjorde det nesten hver eneste dag og jeg gjorde den litt for stor og da sa jeg til meg selv at jeg vil ha en neseoperasjon for og gjøre den mindre. og tinga er at vi er muslimer og i islam er det ikke lov for og gå gjenom en operasjon bare for og gjøre deg selv finnere du kan ikke vare ungrateful hvordan gud lagte deg og jeg vil ikke vare det. men det er lov og gjøre det vis noen gikk galt og jeg gjorde jo nesa mi støre med et uhell så kan jeg kanskje ha operasjonen. men jeg prøvde og si det til hun men hun vil ikke og jeg har dårlig samvithett om det men jeg vil gjøre det og jeg er sån vis jeg tenker på noe så er det sån. og jeg vil ikke skuffe gud jeg vil bare gjøre nesa mi smallere hjelp.

SVAR

Besvart 09.05.2018 21:56:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Vær stolt av den kroppen du har!

Tenårene er en tid der kroppen forandrer seg mye. I løpet av noen få år utvikles kroppen fra barn til voksen, og det er normalt å føle på usikkerhet og sammenligne seg med andre.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle